Автомобільна виставка Automechanika Frankfurt

Виставка Automechanika Frankfurt
Виставка Automechanika Frankfurt Німеччина


З 11 по 15 вересня цього року увага всіх, хто, так чи інакше, пов'язаний з автомобільною промисловістю, була прикута до Франкфурта-на-Майні, а точніше, до величезного виставкового центру, що зібрав під своїм дахом майже 5000 представників галузі, які демонструють свої Новинки. Ця виставка, одна з найбільш значущих у цій галузі, не перший рік вже є об'єктом уваги нашої компанії і цього року ми також не забули відвідати її для вивчення ринку пропозицій автозапчастин.

Що являє собою виставка Automechanika Frankfurt?

Фото елементів передньої підвіски на стенді фірми GSP
Вузли передньої підвіски виробництва фірми GSP


Насамперед, Automechanika Frankfurt 2018 це більш ніж триста тисяч квадратних метрів виставкової площі, на якій ледь розміщуються представники компаній-виробників автомобілів та автозапчастин із 74 країн, розділяючи цю площу з величезною кількістю відвідувачів із 174 країн. Цього року за 6 днів виставки загальна кількість відвідувачів ледь не перевищила 150 тисяч, що говорить про величезний інтерес до заходу серед потенційних клієнтів.

Така велика кількість представлених компаній гарантувала можливість вивчити максимальний спектр новинок з усіх видів автозапчастин, без винятку. Ось тільки короткий список провідних виробників, з продукцією яких можна було ознайомитись під час відвідування виставки:

  • Підвіска та ходова частина. Цього року основну увагу в цій категорії привернули до себе бренди CTR, Asmetal та кілька компаній-початківців.
  • Охолодження та кондиціювання. Найбільше серед конкурентів виділялися цього року такі відомі марки як Parts-Mall Corporation і Nissens.
  • Фахівці в електричній частині автомобіля були представлені цього року насамперед компаніями Mobiletron Automotive Electronics, Cargo та Magneti Marelli.
  • У галузі фітингів та гальмівних систем чимало уваги завоювали такі виробники, як WP Brake Lines та Brembo, які порадували новинками для безпеки.
  • По деталях приводу автомобіля великий інтерес представляла компанія Parts-Mall Corporation, а також GKN, що представили свої новаторські деталі.
  • Вкрай важлива область фільтруючих елементів цього року була представлена ​​брендами Mahle, Mann Filter та WIX.

Крім перерахованих вище компаній, чимало уваги було прикуто і до таких виробників, як Federal-Mogul, ZF, Schaeffler та інших, включаючи найбільшого корейського виробника запчастин Valeo, що продемонструвало новітні тенденції у виготовленні надійних та довговічних автозапчастин для багатьох марок автомобілів.

Фото запчастин електричної частини фірми Huco
Виставкові зразки запчастин електричної частини фірми Huco


Втім, Automechanika Frankfurt це не тільки автозапчастини, але й інші важливі для автомобільної галузі напрями, починаючи від різноманітних аксесуарів та тюнінгу, і закінчуючи супутніми IT-технологіями та менеджментом, що робить цю виставку особливо привабливою для представників автомагазинів та СТО з усього світу, які впізнають з перших рук про всі новинки та укладають максимально вигідні угоди з безпосередніми виробниками деталей та обладнання.

Також у спектр пропонованих для ознайомлення на виставці товарів входить ще й різне обладнання для обслуговування та ремонту автомобілів, включаючи сучасні витяги для СТО та обладнання для автомийок. Не оминають виробники та автомагазини, пропонуючи найбільш зручне торгове обладнання та системи обліку для максимально швидкого та якісного обслуговування клієнтів. Загалом можна сказати, що на Automechanika Frankfurt 2018 можна було ознайомитися абсолютно з усіма аспектами сучасної автотематики.

Фото виставкових зразків різних комплектів для двигуна фірми Borsehung
Виставкові зразки різних комплектів для двигуна фірми Borsehung

Результати нашого відвідування Automechanika Frankfurt

Звичайно ж, на таку значну виставку представників автопромисловості їздять зовсім не з цікавості, а з цілком конкретною метою — вивчити сучасний стан ринку пропозицій автозапчастин, його зміни за останній рік та очікування подальшого розвитку. Також цю виставку можна розглядати як ідеальне місце для налагодження безпосередніх комерційних зв'язків із провідними виробниками автозапчастин та основними дилерами.

Прямим результатом нашої поїздки можна назвати укладання нових угод з наступними компаніями: великий німецький дилер автозапчастин AUTOMEGA, спеціалізований дилер з деталей для автомобілів групи VAG Borsehung, виробник недорогих деталей для ходової з високою надійністю GSP Europe GmbH, а також ЧEnmak Engine Parts, що є одним з провідних виробників деталей поршневої групи Крім того, ми детально ознайомилися з роботою сучасного діагностичного обладнання та новими методиками діагностики та ремонту.

Для наших покупців безпосереднім результатом такої успішної поїздки стане помітне розширення асортименту пропонованих автозапчастин з одночасним зниженням цін на ті позиції, де вдалося укласти безпосередні угоди з виробниками в обхід посередників. Переконайтеся у справжній вагомості цих результатів, купуючи необхідні деталі та аксесуари у нашому магазині. Ви обов'язково знайдете все, у чому у вас виникне потреба.

Фото обладнання автосервісів для діагностики та ремонту
Виставкові зразки обладнання для автосервісів